Информационни технологии и аутсорсинг

Диференциация и лидерство

Няма друга индустрия с толкова кратки продуктови цикли и бързо възникващи иновации. ИТ индустрията изисква най-доброто от способностите на специалиста по комуникации. Това важи с огромна сила за България, един от най-бързо развиващите се ИТ и аутсорсинг региони в Европа. Международни, регионални и локални компаннии са въвлечени в битка за лидерство, а публичния сектор все още е най-големият потребител на технологични услуги. Но характеристиките на индустрията се променят - все повече български малки и средни предприятия поглеждат към ИТ технологиите като инструмент за повишаване на конкурентноспособността си в общия Европейски пазар.

В тази динамична бизнес среда, комуникациите са важен фактор за бързо спечелване на предимство чрез отличаване от конкуренцията и подобряване на взаимоотношенията с партнъори по веригата на създаване на стойност за клиента.

С нашия многогодишен опит в технологичния сектор можем да ви помогнем да постигнете разпознаваемост на вашата марка, да подобрите взаимоотношения със стейкхолдъри и служители, да ви позиционираме като лидер в сектора и да създадем нови бизнес възможности.

Управленският екип на Ardency Consulting е работил за водещи международни и български ИТ компаниии по проекти от вътрешни комуникации до връзки с клиенти, създаване на разпознаваемост, корпоративна репутация и дългосрочно стратегическо развитие. Чрез медия контактите ни, ние можем да осигурим достигане на посланието до аудиторията ви.

Нещо повече, ние можем да ви подготвим за криза тъй като сложните и високо рискови проекти са ежедневие в индустрията. Ние можем да проучим, да доразвием и реализираме позиционирането на компанията ви чрез дългосрочното стратегическо планиране.

И ако сте българска компания, ние можем да отворим вратите пред вас към международни и регионални пазари.


Ивайло Борисов
Управляващ директор
Тел: +359 2 805 71 58
Моб: +359 887 40 83 86
i.borisov@ardencyconsulting.com
Follow us:

 
Copyright ©2012 Ardency Consulting. All rights reserved.